Personvernerklæring

Tilbake

Bestill Friluftsrådets nummererte pantelapper via skjemaet.

Pantelappene sendes i posten sammen med et informasjonsskriv om strandryddingsaksjonen.

Du må ordne sekker selv, og renovasjonsselskapene ønsker at sekkene skal være gjennomsiktige (fås blant annet kjøpt på Biltema, Jula, Europris o.l) . Når du har fylt en sekk med søppel, fester du et klistremerke på den fulle søppelsekken

Sekkene leveres til din kommunale gjenvinningsstasjon. Ordningen gjelder i disse kommunene: Aukra, Aure, Averøy, Eide, Fræna, Gjemnes, Halsa, Kristiansund, Midsund, Molde, Nesset, Rauma, Sandøy, Smøla, Sunndal, Surnadal og Tingvoll.  Når du leverer sekkene, må du ta et bilde som viser sekkene samlet! Bildene skal lastes opp på stikkutogplukk.no. Etter å ha mottatt bilde og informasjon, utbetaler Friluftsrådet pengene til oppgitt kontonummer.

Ordningen gjelder avfall som er plukket i Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal sine medlemskommuner som er Aukra, Aure, Averøy, Eide, Fræna, Gjemnes, Halsa, Kristiansund, Midsund, Molde, Nesset, Rauma, Sandøy, Smøla, Sunndal, Surnadal og Tingvoll.

God rydding!

For spørsmål, ta kontakt med Patrick Gule på patrick@stikkut.no eller tlf. 971 41 386.

Denne personvernerklæringen opplyser om hvordan Friluftsrådene i Møre og Romsdal samler inn, bruker og behandler personopplysninger. Friluftsrådene i Møre og Romsdal er underlagt norsk lov, og vi følger de til enhver tid gjeldene regler for personopplysninger, og behandling av disse. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev. 

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Friluftsrådene i Møre og Romsdal og underleverandør som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Du finner mer informasjon om personvern og personvernrelaterte saker på nettsidene til Datatilsynet.

Om informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Cookies er knyttet til IP-adressen din, og er ikke knyttet til andre personlige opplysninger. Friluftsrådene i Møre og Romsdal bruker ikke informasjonskapsler til å generere statistikk, og vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om, og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om, og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene. Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no.


Innsyn, endring og sletting av informasjon

Du har rett til å få opplyst fra Friluftsrådene i Møre og Romsdal hvilke personopplysninger som Friluftsrådene i Møre og Romsdal har registrert om deg. Dersom de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante kan du kreve at opplysningene rettes eller slettes i samsvar med gjeldende lovgivning.

Nettstatistikk

Friluftsrådene i Møre og Romsdal samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på stikkut.no. Verktøyet vi benytter for å innhente slik statistikk er Google Analytics. Formålet med dette er å forstå hvordan besøkende bruker våre tjenester, og hvordan vi basert på dette kan forbedre brukeropplevelsen og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker nettstedet, hvilke sider som besøkes, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. 

Les mer om Google Analytics her.